Parking Validation

The garage includes a rounded element cladded in slatted wood that serves as interior storage, and that’s repeated several times on the home’s exterior.

The lozenge-shaped, slatted element draws the focus away from the three-car garage—a big mass—and adds visual interest to the entire elevation.

The slatted element is repeated inside the home, too.

It adds shape to the home’s open plan layout, making the spaces feel cozier than they otherwise might.

The open plan kitchen won a grand award in this year’s 2012 Watermark Awards.

The home’s rear elevation looks out onto Austin’s Bright Leaf Nature Preserve.

Corner windows that appear to have no seam add a feeling of openness, and the joints are impressively finished.

The new home replaces an old one. In order to save the mature live oak trees on the property line, the architects followed the foundation line of the original home.

Varied finishes in the powder room add texture.

The master bath, which won a special focus award, includes a wall of Kenyan black marble.

FSC-certified woods are used throughout the house.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X