Kyle House, Brewster, Mass.

A bike shed and a guest house compose the home's street elevation.

The entry gives a glimpse of the boardwalk, which leads all the way to the painting studio at the back of the property.

Architect James Estes carved out spaces for greenery in between the project's four small buildings.

At the heart of the compound, the boardwalk becomes more of a porch adjoining the main house.

A screened porch at the rear of the main house provides a semi-outdoor option.

The 1,344-square-foot house is topped with a standing seam metal roof and clad in simple, white cedar shingles.

The light colors and straightforward detailing of the interiors emphasize the home's identity as a relaxed, low-maintenance beach house.

The home's site plan.

The home's floor plan.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X